top of page

Hemkliniken erbjuder sjukvårdstjänster i ditt hem

MEISTÄ

Hemkliniken hjälper i vardagen

Hemkliniken vill underlätta din vardag med att lätt och snabbt erbjuda sjukvård hemma hos dej - vid behov redan samma dag.

Hemkliniken erbjuder hemvård, hemsjukvård och läkare på distans. Vi kan hjälpa med vardagliga sysslor som till exempel hygien, mediciner, klädsel eller ärenden. Du kan förnya recept eller få sjukintyg via Hemkliniken.

Vi är ett familjeföretag som erbjuder högklassig sjukvård i Vasa och Korsholm - både på svenska och finska.

Palvelut

Tjänster

Kotiklinikka-vaasa-2.jpg

Hemsjukvård

Hemsjukvård gör liknande tjänster som du annars kunde få på en hälsocentral. Våra sjukskötare kan utföra öronspolning, kontrollera öron vid eventuell infektion. Vi tar hand om sår och tar bort stygn. Vi mäter blodtryck och följer upp resultaten. Vi kan ta blodprov som vi för till laboratoriet och vi tar kontakt med patienten angående resultaten. Vid behov så tar vi även kontakt med läkare.

Kotiklinikka-vaasa-3.jpg

Hemvård

Hemvård kan hjälpa kunden med måltider, klädvård och personlig hygien. Hemklinikens hemvård hjälper till med medicinutdelning och apoteksärenden, sällskap och samtal. Hemklinikens hemvård stöder och hjälper till med dagliga aktiviteter och utgår alltid från kundens individuella behov och förutsättningar.

Kotiklinikka-vaasa-4.jpg

Läkare på distans

Våra sjukskötare tar kontakt med läkare och patienten får själv diskutera med läkare  t.ex om medicinering och hälsotillstånd. Sjukskötare är närvarande under samtalet och hjälper till vid frågor. Hemkliniken hjälper med vidare åtgärder och du får sjukintyg via oss.

Kotiklinikka-vaasa-5.jpg

Städning

Du får också städtjänster via oss. Ring 0505437762 så berättar vi mer! 

Hemkliniken erbjuder tjänster åt servicesedelkunder i Vasa.

Hinnasto

Prislista

Sjukskötare, 30 min
Blodprov
Städning

60€

65€

50€

Hemvård och avbytare av närståendevårdare, 60 min

Vardagar 

Kväll (mån–fre 17–21) 

Lördagar (till klo 18)

Lör 18 - Sön 21

48 €

55€

55€

85 €

Vi debiterar 0,53 € per km. Gäller inte servicesedelkunder. 

Personal

Vi är tre delägare på Vasa Hemkliniken. Vi är alla erfarna sjukskötare som vill erbjuda högklassig hemsjukvård och hemvård i vårt område. Vi har 26 års erfarenhet inom vård branschen. Vi är alla småbarnsföräldrar, så vi jobbar gärna med barn. Vi är ett litet familjeföretag som vi grundat år 2019. Katja och Jenna är systrar och Jenna och Sospeter är makar. 

Kotiklinikka-Vaasa-7.jpg

Katja Hansen

sjukskötare, vd

Katja utexaminerades till sjukskötare 2017. Under studietiden jobbade Katja på seniorboende i Vasa. Hon har även jobbat på akuten vid VCS, på mottagningscentralen samt på hälsocentralen. Katja är tvåspråkig och talar engelska flytande. 

Kotiklinikka-Vaasa-8.jpg

Jenna Kimani

sjukskötare

Jenna utexaminerades till sjukskötare 2007. Hon har jobbat på operationssal som anestesi skötare, i Norge på neurologisk avdelning, på akuten i Vasa och i åldringshem både på Åland och i Vasa. Jenna är tvåspråkig och talar engelska utmärkt. 

Kotiklinikka-Vaasa-9.jpg

Sospeter Kimani

sjukskötare

Sospeter utexaminerades till sjukskötare 2008. Han har jobbat dom senaste 11 åren på intensiven, gynekologiska avdelningen, kirurgisk avdeling och på akuten i Vasa de senaste åren. Sospeters modersmål är engelska och swahili, men har utfört de båda inhemska språkens språkprov. 

Henkilökunta

Kontakt

Vill du veta mera om Hemkliniken? Ta kontakt via telefon, email eller via blanketten brevid. Vi vill veta hur vi kan hjälpa dej i vardagen.

Vasa Hemkliniken

  • Kotiklinikka Facebook
  • Kotiklinikka Instagram
Tjänster som intresserar dej

Tack för ditt meddelande!

Yhteystiedot
bottom of page